Shoei Personal Fitting bij Moto Hippo

“Shoei Personal Fitting” is een service die wordt aangeboden door de gecertificeerde medewerkers van Moto Hippo. Hiermee wordt de Shoei-helm voor jou persoonlijk op maat gemaakt.

Meld je aan button

Meten is weten

Tijdens de Shoei Personal Fitting wordt het hoofd van de klant opgemeten met behulp van een speciaal meetinstrument. Hiermee wordt de omtrek van het hoofd en de afstand tussen verschillende punten opgemeten om zo de juiste helmmaat te bepalen.

Personal Fitting Simone

Ieder hoofd heeft een andere vorm

Daarnaast wordt er ook gekeken naar de vorm van het hoofd van de klant. De ene helm is namelijk niet geschikt voor elk type hoofd. Shoei-helmen zijn er in verschillende vormen, van rond tot ovaal, om ervoor te zorgen dat er voor elk type hoofd een geschikte helm is. Tijdens de Shoei Personal Fitting wordt er gekeken welke vorm het beste past bij het hoofd van de klant.

Juist voor brildragende motorrijders

Als er sprake is van bijvoorbeeld het dragen van een bril, dan wordt er ook gekeken naar welke helm het beste past bij deze specifieke wens van de klant. Sommige helmen hebben namelijk meer ruimte bij de bril en andere juist minder. De medewerker kan advies geven over welke helm het beste past bij de specifieke behoeften van de klant.

Personal Fitting Jana

Veilig en comfortabel

Al met al draagt de Shoei Personal Fitting bij aan het vinden van een helm die niet alleen veilig is, maar ook comfortabel zit. Dit verhoogt het rijplezier en zorgt voor meer veiligheid op de weg.

Persoonlijke afspraak

Wil jij graag je Shoei helm op maat laten maken? Maak dan nu een afspraak met de professionals van Moto Hippo. Dit kan middels het aanmeldformulier of telefonisch.

Meld je aan button