Motorwinkel Moto Hippo

Motor-dealer Moto Hippo in Hippolytushoef is één van de meest toonaangevende motorzaken voor Noord-Holland en Friesland. Vanaf 1957 worden vanuit Hippolytushoef met veel plezier nieuwe motorfietsen en occasions verkocht aan motorrijders vanuit heel Nederland. Bij motorzaak Moto Hippo kun je terecht voor een nieuwe motorfiets van de merken Yamaha , Ducati en Moto Morini. Hiermee bieden wij een breed aanbod van nieuwe motorfietsen aan, in alle prijsklassen en voor ieders budget. Naast nieuwe motorfietsen biedt motorzaak Moto Hippo steeds een frisse voorraad gebruikte motorfietsen aan. Deze occasions worden met uiterste zorg geselecteerd, hierdoor kunnen garanderen wij dat onze occasions in goede staat zijn. Neem een kijkje op ons actuele aanbod.
Daarnaast in- en verkoopt motordealer Moto Hippo ook andere grote merken, zoals Kawasaki, Honda, Suzuki, KTM, BMW en Triumph. Je kunt dus ook bij onze motorwinkel terecht voor de inruil of verkoop van jouw motor! Wil je meer informatie over de verkoop van je motor, of kom vrijblijvend langs voor meer informatie. Ons verkoopteam staat je graag en deskundig te woord.

De motorkledingshop van onze motorzaak

Motorrijders uit geheel Noord-Holland, Friesland en Flevoland komen naar Moto Hippo voor de uitstekende service, met een persoonlijke benadering,  in een gemoedelijke sfeer. De medewerkers en medewerksters van de motorkleding shop kunnen dankzij een jarenlange ervaring in de verkoop van motorkleding en motorhelmen ook jou het beste advies geven bij de aanschaf van je motoroutfit.
De shop van motorkleding-dealer Moto Hippo heeft een zeer breed assortiment. Je vindt hier een gevarieerde collectie van alle grote merken, zoals: Alpinestars, IXS, Ixon, Macna, Ducati, Richa, RST, Rusty Stitches, en helmen van de merken Scorpion, Shoei, Nolan, HJC, IXS, LS2 en Airoh.

Dagelijks Shoei Personal Fitting bij Moto Hippo – Jouw op-maat-gemaakte helm

Alle medewerkers van de motor kledingshop van Moto Hippo zijn opgeleid voor het Personal Fitten van de Shoei motorhelmen.

Het kan door de verschillende pasvormen en hoofdvormen soms lastig zijn om een goed passende motorhelm te vinden, sterker nog - voor sommige mensen is het zelfs bijna onmogelijk. Geen hoofd ter wereld is hetzelfde, daarom is het Shoei Personal Fitting System (PFS) ook meer dan welkom in de motorhelmenwereld. Het systeem zorgt er namelijk voor dat wij als officieel Shoei dealer de binnenvoering van Shoei helmen op maat kunnen maken voor onze klanten. Wil jij jouw Shoei helm personal laten fitten ? Maak dan hier een afspraak

Foto Pand Moto Hippo