Vakantie 10-daagse bij Moto Hippo

Vakantie 10-Daagse bij Moto Hippo. Dagelijks vet veel vakantievoordeel

De motorvakantie staat voor de deur. Tijd om de nodige voorbereidingen te treffen. Moto Hippo helpt je de komende 10 dagen bij het maken van de juiste beslissingen, en bied je dagelijks vakantievoordeel aan !

Cashback actie PMJ motorjeans

PMJ motorjeans: Win je aankoopbedrag terug

Koop je deze maand een PMJ motorjeans bij MotoHippo? Dan maak je kans om het aankoopbedrag terug te winnen! Met een ruime keuze aan PMJ motorjeans vind je bij Moto Hippo er altijd wel een die je past.

Lees meer button

Vraag in de winkel naar de voorwaarden. Deze actie loopt nog tot het einde van deze maand.

Communicatie actie Moto Hippo

Koop een nieuwe helm, en ontvang 25% van de aankoopprijs cadeau op een communicatiesysteem, inclusief GRATIS montage!

Het moment voor een nieuwe helm is nu! Bij aanschaf van een nieuwe helm krijg je 25% van de aankoopprijs cadeau op aanschaf van een communicatiesysteem naar wens... en we monteren 'm er nog eens GRATIS op ook!

Voordeelhelmen actie Moto Hippo

Helmen vanaf € 50?

De nieuwe collecties zijn binnen dus alle overjarige helmen gaan in de opruiming. Scoor overjarige modellen helmen al vanaf € 50,-! Wees er snel bij want OP=OP!

Shoei Personal Fitting Moto Hippo

Je maat voor alles op maat.

Met de perfecte pasvorm drukt je helm tijdens het rijden niet op je hoofd. Bij MotoHippo kun je dankzij het Shoei Personal Fitting programma je helm naar de pasvorm van jouw hoofd laten opmeten. Daarmee wordt het rijden een stuk veiliger én comfortabeler! Meer weten? Klik op de button hieronder, of bel, mail of kom langs en we vertellen je alles over gepersonaliseerde motorkleding en -accessoires.

Contact button