Voorjaarsshow bij Moto Hippo op 24, 25 en zondag 26 maart.

Volop genieten van al het motornieuws ?

Wil jij volop genieten en profiteren van al het nieuws wat Moto Hippo de motorrijder voor komende motorseizoen in petto heeft ? Komt dan op vrijdag 24, zaterdag 25 èn zondag 26 maart naar de meest gezellige motorzaak van Hippolytushoef, Moto Hippo.

Moto Morini bij Moto Hippo

Demo-rijden op de Moto Morini ? Meld je nu aan !

Maak nu gebruik van de unieke kans om zelfstandig, of samen met een vriend, een rit te maken op de nieuwste modellen van Moto Morini. Vul het formulier in met jouw voorkeuren. Jeroen van Moto Hippo zal vervolgens contact met je opnemen om de afspraak te bevestigen.

button-naarhetformulier.jpg

Motor Primeurs bij Moto Hippo

Naast de nieuwste modellen van Moto Morini, zijn ook de nieuwste modellen van Yamaha en Ducati te bewonderen in de winkel bij Moto Hippo. Denk bijvoorbeeld aan deze machtige nieuwe Ducati Diavel V4.

Ducati Diavel V4 2023

Outlet restpartijen

De nieuwste motorkleding en helmen tegen zéér aantrekkelijke prijzen. We hebben beslag weten te leggen op restpartijtjes en A-merken. Koopjesjagers halen in de outlet gegarandeerd hun hart op, de kortingen op nieuwe motorkleding en helmen lopen op tot wel 50%

10% korting op 2023 collectie motorkleding & helmen

Op de hele collectie nieuwe kleding, helmen, accessoires en onderdelen geldt de hele Voorjaarsshow 10% korting. Daarnaast geniet je van het, op afspraak, kosteloos inbouwen van je nieuwe Cardo en Sena communicatie set en op een gunstig tarief voor aangemeten gehoorbescherming van Variphone en personal fitting van je bestaande of nieuwe Shoei helm.

Shoei Personal Fitting door Simone

Prijsvraag exclusief in de winkel

Kom tijdens de Voorjaarsshow op 24, 25 en zondag 26 maart naar Moto Hippo, en doe mee aan de prijsvraag. Tijdens de Voorjaarsshow van Moto Hippo is er weer een spetterende prijsvraag met vele prachtige prijzen. Kom naar de winkel, scan de QR-code en doe mee. Al lopende door de motorsnoepwinkel in Hippolytushoef vind je het antwoord op de vragen. Wat kun je winnen?

  

Bekijk de nieuwste collecties van o.a Ixon, IXS, Richa, PMJ, Rusty Stiches Alpinestars, Shoei en HJC

De motorkleding & helmen collectie is enorm uitgebreid. Vertrouwde merken zijn aangevuld met gerenommeerde merken. Het ervaren en talentvolle Team van de kledingshop staat klaar voor een vriendelijk en persoonlijk advies !

Team Kledingafdeling Moto Hippo

Veiliger en comfortabeler motorrijden met Ride-On

Tijdens de Voorjaarsshow gratis bij aanschaf nieuwe band(-en) !

Voorkom lekke banden en verhoog het rijcomfort met Ride-On Motor bandensealant en balanceergel: een revolutionaire bandensealant die elke band verandert in een zelf-reparerende en zelf-balancerende band. De experts van Ride-On zijn het hele weekend aanwezig om jouw huidige of nieuwe banden te voorzien van Ride-On. Speciaal tijdens de Voorjaarsshow gratis Ride-On ter waarde van € 30,00 per band. Bovendien ontvang je ook nog eens 20 % korting op de banden die wij op voorraad hebben !

Ride-On

Horizon Motorreizen aanwezig op vrijdag en zaterdag

De vertrouwde gezichten van de mensen van Horizon motorreizen ontbreken zeker niet tijdens deze editie van de Voorjaarsshow. Ditmaal kunnen zij je op de vrijdag en zaterdag voorzien van de nodige info over jouw droom motorreis. Direct boeken kan natuurlijk ook !

Logo Horizon Motor Reizen

Zondag poetsdag !

Niet maandag, maar zondag is poetsdag. “Handig Schoonmaken” is deze dag aanwezig om de verbluffende werking van de schoonmaakproducten op jouw motor in de praktijk toe te passen. Kom langs met je motor, en ga met een blinkend exemplaar huiswaarts !

Handig Schoonmaken

Agenda Voorjaarsshow 2023 :

Vrijdag 24 maart :

09.00 tot 12.00 uur Vroege Vogelactie

12.30 tot 13.30 uur Gratis Kibbeling

11.00 tot 17.00 uur Horizon Motorreizen

10.00 tot 17.00 uur Ride-On

10.00 tot 17.00 uur Springkussen

10.00 tot 17.00 uur Diverse leveranciers aanwezig van onder meer

                              LS2-Helmen, Ixon motorkleding, PMJ-motorjeans,

                              Rusty Stiches motorkleding, Sidi motorlaarzen

Zaterdag 25 maart :

10.00 tot 17.00 uur Ride-On

10.00 tot 17.00 uur Springkussen

11.00 tot 17.00 uur Horizon Motorreizen

Zondag 26 maart :

11.00 tot 16.00 uur Handig Schoonmaken

11.00 tot 16.00 uur Ride-On

Openingstijden & locatie

Van vrijdag 24 maart tot en met zondag 26 maart vindt de Voorjaarsshow 2023 plaats bij Moto Hippo op Molenveld 7 1777 HN te Hippolytushoef. Voor meer info: 0227-591639 of info@motohippo.nl

Openingtijden
Vrijdag 09:00 tot 18:00 uur
Zaterdag 09:00 tot 17:00 uur
Zondag 11:00 tot 16:00 uur