Vakantie 10-daagse Moto Hippo

Vakantie 10-Daagse bij Moto Hippo.

De motorvakantie staat voor de deur. Tijd om de nodige voorbereidingen te treffen. Moto Hippo helpt je de komende 10 dagen bij het maken van de juiste beslissingen, en bied je dagelijks vakantievoordeel aan !

Lees meer

Ducati We Ride As One

6 mei Toertocht, gratis Hamburgers, en gezelligheid bij Moto Hippo

Op 6 mei komen wereldwijd alle Ducatisti samen om de gezamenlijke Ducati passie te delen tijdens de 2e “We Ride As One”. Daarom nodigen wij alle Ducatisti uit om op zaterdag 6 mei bij Moto Hippo langs te komen, en deze dag onder Ducati liefhebbers te vieren.

Lees meer

Motorreis Moto Hippo

Op reis met Moto Hippo

Bochten, bossen en geschiedenis in het Harz gebied. Fantastisch sturen door dit schitterende gebied op de grens van Oost-Duitsland! 15 t/m 18 september 2023 Ga samen met Moto Hippo op reis naar het Harz gebied in Oost-Duitsland.

Lees meer

Voorjaarsshow Moto Hippo

Moto Hippo kijkt terug op zeer geslaagde Voorjaarsshow

Met veel genoegen wordt bij Moto Hippo teruggekeken op de onlangs georganiseerde Voorjaarsshow. De vrijdag werd traditioneel afgetrapt met de Vroege Vogelactie. Vanaf 12:30 uur werd gratis kibbeling geserveerd. De in grote getale opgekomen visliefhebbers lieten zich de kibbeling goed smaken. 

Lees meer
Opening Moto Hippo

Succesvolle Grande Opening Moto Hippo

Bij Moto Hippo wordt met grote tevredenheid teruggekeken op de Grande Opening tijdens het laatste weekend van januari, vanaf vrijdagochtend wisten de motorliefhebbers uit Noord-Holland, Friesland en ver daarbuiten de motorzaak in Hippolytushoef te vinden.

Lees meer