De Noord-Hollandse motorzaak MotoPort Hippolytushoef is Moto Hippo geworden.

 
De motordealer voor Noord-Holland en Friesland MotoPort Hippolytushoef is per 31-12-2022 als lid van de franchise-organisatie MotoPort gestopt, en vanaf dat moment als zelfstandig opererend bedrijf onder de naam “Moto Hippo”, vol gas verder gegaan in de motorbranche.
 
Na een prettige en vruchtbare samenwerking van 20 jaar met de MotoPort-organisatie, werd het tijd de vleugels verder uit te slaan. De laatste jaren heeft MotoPort Hippolytushoef een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. De coronaperiode werd niet alleen benut om het interieur en exterieur van het pand aan te pakken, ook de bedrijfsvoering werd verder op alle fronten aangepast aan de wensen van de motorrijders van nu, en vooral in de toekomst.
 
Vanaf 01-01-2023 gaat de motorzaak die in 1957 als Motorhuis NUBO het  levenslicht zag, onder de nieuwe naam “Moto Hippo” verder. Voor de klanten blijft bijna alles bij het oude. Dezelfde gezichten in de zaak, en met dealerschappen van de merken Yamaha en Ducati een frisse voorraad jong gebruikte motorfietsen, het meest uitgebreide en gevarieerde motorkleding en -helmenassortiment in de Kop van Noord-Holland, een modern uitgeruste werkplaats en serviceafdeling is het mooie bedrijf klaar voor de toekomst. Nieuw bij de motorzaak in Hippolytushoef is het Moto Morini dealerschap. De nieuwste modellen van dit roemruchte Italiaanse motormerk staan te fonkelen in de motorwinkel van Moto Hippo.

Belangrijkste succesfactor van MotoPort Hippolytushoef is echter de kracht van het “Team”. Met een
schat aan ervaring van de medewerkers op iedere afdeling, kan elke motorrijder snel, adequaat,
vriendelijk en naar tevredenheid worden geholpen. Nu, en vooral in de toekomst !
 
Graag tot ziens.
 
Team Moto Hippo

Op reis met Moto Hippo 

Bochten, bossen en geschiedenis in het Harz gebied. Fantastisch sturen door dit schitterende gebied op de grens van Oost-Duitsland!

15 t/m 18 september 2023

Ga samen met Moto Hippo op reis naar het Harz gebied in Oost-Duitsland.

Moto Hippo Reis 2023

Deze reis is inclusief

  • 3 Hotelovernachtingen
  • 3x Ontbijt
  • 3x Diner
  • Heenroute op GPS
  • Alle dagroutes op GPS
  • Terugroute op GPS
  • Horizon Motorreizen Routegids
  • Parkeergelegenheid

Bekijk de site van HorizonMotorreizen voor meer informatie.

Motorzaak Moto Hippo doet Moto Morini

Met een ferme handdruk bekrachtigen Eelco Metselaar van de Noord-Hollandse motordealer Moto Hippo en Edgar Kleinbergen van, Moto Morini importeur, MotoMondo een vruchtbare en langdurige samenwerking.

Vanaf heden kun je bij de motorzaak in Hippolytushoef niet alleen terecht voor je nieuwe Ducati en je nieuwe Yamaha, maar ook voor je Moto Morini X-Cape 649, en de hier op de foto afgebeelde Moto Morini SeieMMezzo. Van beide exemplaren staat een Demo klaar voor het maken van een proefrit.

Moto Morini werd in 1937 in Bologna, Italië, opgericht door Alfonso Morini. Hij begon daar met de productie van driewielige voertuigen. Na diverse overnames en wisselingen van eigenaren kwam Moto Morini in 2018 in handen van de Zhongneng Vehicle Group. Een kapitaal krachtige firma die in staat is om Morini een breder leveringsprogramma te geven. Voor 2023 wordt een 1200cc V-Twin verwacht, en voor 2024 worden in ieder geval nog drie nieuwe modellen aangekondigd. Lees hier meer over Moto Morini.

Moto Morini is, evenals Moto Hippo, dus klaar voor de toekomst!