Moto Hippo Giftcard/Cadeaukaart/Kadobon

Ben jij op zoek naar het perfecte cadeau voor de motorrijder? Geef dan de Moto Hippo Giftcard. Hiermee ben je verzekerd van het best passende geschenk voor de motor enthousiast. Zeker met de mooie geschenkverpakking waarin de Moto Hippo Giftcard geschonken wordt is hij meer dan leuk om te geven en zelfs nog leuker om te krijgen. Ook kan je aan de binnenzijde van de hoes felicitaties of gelukwensen schrijven om je cadeau nog persoonlijker te maken. Bestel de kaart in de webshop en vul bij geadresseerde het adres van de ontvanger in, zodat wij de kaart in een Moto Hippo geschenkverpakking kunnen versturen.

De Moto Hippo Giftcard is te gebruiken voor alles wat een motorrijder maar kan wensen. Zo is de kaart te gebruiken voor het huren van een motorfiets, het onderhoud aan de eigen motor en niet te vergeten, meer dan 10 duizend artikelen als motorkleding, onderdelen en accessoires, en zelfs de aanbetaling van een nieuwe motor!

Daarnaast kan je hier ook checken hoeveel saldo er nog op je Moto Hippo Giftcard staat.

Klik op de voorbeeld giftcard voor een overzicht van Moto Hippo giftcards en op de 'Saldo Check' om te kijken hoeveel saldo er nog op jouw Moto Hippo Giftcard staat.

Voorbeeld Moto Hippo Giftcard/cadeaukaart

Saldo Check button