Het MotorDreams Concept

Voor alle motorrijders die op een verantwoorde wijze met hun motor en hun financiën om willen te gaan.

Dat betekent dat u uw zorgvuldige opgebouwde spaargeld liever achter de hand houdt voor andere uitgaven. Het kan ook zo zijn dat u de aanschaf van een jongere motor niet langer wilt uitstellen, vanwege de (te) hoge onderhoudskosten van uw huidige motor.

U overweegt nu een investering te doen in een mooie motor die nu precies bij uw wensen past. Alleen wilt u ook op termijn over voldoende financiële middelen beschikken om dan uw vervangingswensen mogelijk te maken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een krachtigere motor of aan een geheel ander type motor.

Het MotorDreams Concept is precies daarvoor bedoeld. Met dit concept kunt u de volledige investering in uw motor, inclusief accessoires, van u laten overnemen tot maximaal €75.000,00.

Natuurlijk mag u ook een deel van de investering zelf doen, maar dat is geen verplichting.

Vervolgens wordt samen met u doorgenomen wat uw verwachte periode van gebruik is, en hoeveel geld u tegen het einde van deze periode weer beschikbaar wilt hebben voor uw vervangingswensen.

Op basis hiervan wordt voor u uitgerekend welk bedrag er maandelijks gereserveerd dient te worden om uw toekomstige vervangingswensen mogelijk te maken, plus het bedrag dat maandelijks aan rente berekend wordt omdat (een deel van) de investering in de motor van u is overgenomen.

Eelco en Jeroen van Moto Hippo