Moto Hippo is sinds 2010 officieel Hyperpro Service Center.

Vanaf 2010 worden de servicemedewerkers van Moto Hippo jaarlijks geschoold en getraind bij Hyperpro B.V. in Werkendam. Dit betekent dat de servicemedewerkers van Moto Hippo gecertificeerd de rijeigenschappen van ook jouw motor kunnen verhogen.

Bijna 30 jaar ervaring

Hyperpro, opgericht in 1992, is een Nederlands bedrijf dat wereldwijd marktleider is op het gebied van progressieve vering voor demping van motorfietsen.Het bekendste product is waarschijnlijk de stuurdemper maar Hyperpro produceert ook complete schokbrekers, voorvorkveren en verhoging- en verlagingsets. De ontwikkeling en productie van deze producten vindt plaats in de fabriek in Werkendam. De producten worden per type motorfiets ontwikkeld, zowel voor racemotoren als straatmotoren, en met de hand gemaakt van de beste materialen en zijn geschikt voor zowel nieuwe- als gebruikte motoren van ieder merk.

Hyperpro Combi Kit en veren

Voordelen van de juiste vering

Een goede vering vertaalt zich naar een kortere remweg, makkelijker bochten rijden, comfortabeler, strakker rijden, ook met iemand achterop. En vooral een gevoel van totaal vertrouwen met en controle over je motorfiets. Gebruik van goede vering zorgt voor meer veiligheid op de motorfiets en is één van de goedkoopste manieren om je motorfiets te optimaliseren!

Je motor te hoog of te laag?

Nog maar al te vaak vormt de zithoogte van je droommotor een belemmering tot aanschaf dan wel comfortabel en met vertrouwen op je motorrijden. Moto Hippo kan de zithoogte eenvoudig aanpassen op jouw lichaamslengte.

Met de verhoging- en verlagingset van Hyperpro voelen kortere of langere motorrijders zich meer op hun gemak Het verhogen van je motor kan tot wel 30 mm en verlagen tot wel 100 mm; in combinatie met verlagingsveren en schokdempers. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor jouw motor bij Coen, Jeroen of Johan via 0227-591639 of werkplaats@motohippo.nl

Hyperpro Schokdemper

Vering en bagage

Ga je met de motor op vakantie met veel of zware bagage en misschien zelfs een passagier achterop dan is het vaak noodzakelijk om de vering anders af te afstellen om het optimale rijcomfort te bereiken. De Hyperpro specialisten van Moto Hippo adviseren je graag over de beste afstelling voor jouw motor tijdens je vakantietrip.

Kortere remweg 

Motorrijden wordt een stuk veiliger en comfortabeler met de hightech producten van Hyperpro. De dempers met progressieve veren verminderen de remafstand tot wel 20% in vergelijking met een motor met lineaire veren. Ook worden kleine hobbels en onregelmatigheden in de weg meteen geabsorbeerd met als resultaat dat jouw motor comfortabeler en controleerbaarder wordt.

Moto Hippo en Hyperpro 

Moto Hippo is één van de vier Hyperpro Service Centers in Nederland. Dagelijks worden diverse merken en typen motoren voorzien van Hyperpro vering en verhoging- of verlagingset. Een team van Hyperpro specialisten staat voor je klaar om je te adviseren en te helpen. Ook jouw motor is volledig op maat te maken. Of je nu op Ducati, Yamaha, Benelli, BMW, Kawasaki, Honda, Suzuki motor rijdt, maakt niet uit.

Wat mag je van een Hyperpro Service Center Moto Hippo verwachten? Uiteraard een eerlijk en gedegen advies van onze veringspecialisten. We beoordelen vrijblijvend waarop jouw motorfiets nog verbeterd kan worden. Veiligheid en comfort staan hierbij voorop. Onze specialisten streven samen met jou naar de best mogelijke oplossing jouw motorfiets geheel naar wens op maat te maken en af te stellen. De montage en afstelling van Hyperpro vering duurt gemiddeld tussen de twee en drie uur. Bel 0227-591639 of mail naar werkplaats@motohippo.nl voor een vrijblijvend advies, gespecificeerde offerte en het maken van een afspraak.

Hyperpro Streetbox!