Wij willen jouw motor 2.0

Bij Moto Hippo zijn wij altijd op zoek naar motoren, of je hem nou inruilt of alleen wilt verkopen. Het kan allemaal. Wil jij een nieuwe motor kopen en daarbij je huidige motor inruilen? Neem gerust contact met ons op om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen of vul het taxatieformulier in. Zorg dat je enkele foto's van je motorfiets bijvoegt en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Daarnaast doet Moto Hippo ook aan verkoop in consignatie. Bij verkoop in consignatie “laat je jouw motor door Moto Hippo verkopen, zonder dat je hem inruilt. Je zou het ook verkoopbemiddeling” kunnen noemen. De motor blijft dus van jou tot deze verkocht is.

naar het formulier button

Jeroen en Eelco van Moto Hippo

Hoe werkt het?

Bij verkoopbemiddeling laat je jouw motor door Moto Hippo verkopen. De motor blijft dus van jou tot deze verkocht is. Moto Hippo spreekt met jou af voor welk bedrag de motor aangeboden wordt en voor welk bedrag de motor verkocht mag worden. Ook wordt vastgesteld welke vergoeding Moto Hippo in rekening brengt voor de bemiddeling. Moto Hippo zorgt dat de motor technisch in goede staat wordt gebracht en netjes gewassen en gepoetst in de showroom wordt gezet. Ook zorgt Moto Hippo er voor dat de motor gefotografeerd wordt en op motohippo.nl geplaatst wordt, waardoor je bereik en ook de verkoopkansen enorm vergroot worden. Naar het taxatieformulier.

Voordelen

Verkoopbemiddeling heeft diverse voordelen, zowel voor de koper als voor de verkoper. De potentiële koper kan namelijk proefrijden met de motor, die tijdens zo’n rit via Moto Hippo verzekerd is. Ook financieren behoort tot de mogelijkheden. Als verkoper heb je het voordeel dat je overdag niet thuis hoeft te zijn, je geen vreemd volk over de vloer krijgt, je de motor veilig verkoopt en dat je gebruik maakt van de expertise van een professionele verkoper, zodat je ondanks de vergoeding wellicht nog meer voor je motor kunt krijgen dan je zelf had klaargespeeld. Dat noemen we een win-win situatie.

Moto Hippo kan je ontzorgen bij de verkoop van je motorfiets. Onze professionele adviseurs leggen het je graag uit.

De voordelen van het verkopen van je motor via Moto Hippo

  • Geen risico met proefritten
  • Grotere verkoopkans door veel exposure en advertenties op tal van websites
  • Nieuwe koper heeft de mogelijkheid tot garantie, dus hogere verkoopkans
  • Nieuwe koper kan financieren, dus grotere verkoopkans
  • Geen rompslomp met adverteren en onderhandeling
  • Geen vreemden aan de deur
  • Verkoop door professionals

Benieuwd wat de professionals van Moto Hippo voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op of vul het taxatieformulier in.

showroom Moto Hippo