List of products by brand Ixon

Ixon motorkleding te koop bij Moto Hippo

IXON, een motorkledingmerk gemaakt door en voor motorrijders, is volop te koop bij motozaak Moto Hippo in Hippolytushoef.

Het bedrijf IXON werd in 1996 in Frankrijk opgericht door Thierry Maniguet. Tegenwoordig is het een internationaal motorkledingmerk dat in meer dan 70 landen wordt gedistribueerd.

IXON is een toegewijd motorkleding merk en heeft als taak taak om de productgebruikers de allerbeste materialen te bieden. Hierbij wordt veel ervaring opgedaan aan de top van het racen, onder andere bij de MotoGP, WorldSBK en BSB.

Deze ervaringen worden weergegeven in het assortiment. Ixon draagt bij aan de prestaties van de rijders en verbetert de rijervaring van de mensen die voor een IXON-motorkleding uitrusting kiezen. Van het circuit tot de weg zijn er twee drijvende krachten achter de productontwikkeling: innovatie en technologie.

De innovatie en technologie van Ixon motorkleding tezamen met de jarenlange ervaring op gebied van de motorkledingverkoop binnen Team Moto Hippo maakt een zeer enthousiaste samenwerking mogelijk.

Wil je meer weten over Ixon motorkleding kom langs bij motorzaak Moto Hippo in Hippolytushoef, bel met 0227-591639 of mail naar kleding@motohippo.nl

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw